13 JANUARY 2015, OUD RUSSISCH NIEUWJAAR

Het was een zeer geslaagde avond met veel gasten, mooi en afwisselend entertainment, veel wodka, een leuke fotostudio en veel gezelligheid. 

Op de facebookpagina van onze sponsor FOTOPROM is een serie foto's van de avond te zien:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.842184002489888.1073741856.154062091302086&type=1&pnref=story

Een korte filmimpressie is te zien op www.youtube.com:

https://www.youtube.com/watch?v=ZU5wureEi2I

Onderaan deze pagina is een samenvatting van de presentatie te vinden van de Kaluga regio die het wodkamoment heeft gesponsord. Nadere informatie op aanvraag. www.investkaluga.com

HET EVENEMENT IS UITVERKOCHT.

Er worden geen kaarten aan de deur verkocht.

13 JANUARY 2015, OUD RUSSISCH NIEUWJAAR 

Dit jaar gaan wij weer proosten op het Russisch Oud en Nieuw. Zoals Boris Pasternak en zijn Dokter Zjivago dat deden, al had Lenin de oude kalender afgeschaft en daarmee de ouderwetse Kerst- en Nieuwjaarsvieringen. Gelukkig blijven de prachtige dingen des levens, zoals muziek van Tsjaikovski of een goed boek van Tolstoj, voortbestaan, buiten en boven de politiek.

VIERING VAN OUD NIEUWJAAR OP 13 JANUARI 2015

De originele en 24e viering van het Oude Nieuwjaar vindt plaats op de Koninklijke Industrieele Groote Club op de Dam in Amsterdam.

Een korte impressie van de viering afgelopen jaar kunt u vinden op youtube (http://youtu.be/LVhqfXwdiB4)

Programma:
19.30 uur: deuren van de Club gaan open
22.00 uur: toast op het 
Russische Nieuwe Jaar
23.00 uur: toast op het Oekrainse Nieuwe Jaar 
23.05 uur: opening van de Dansvloer in de Groote Zaal

01.00 uur: einde van de viering. 

Gedurende de avond zullen diverse optredens, toespraken en presentaties plaatsvinden. Om middernacht Moskou tijd zal het gesponorde glas wodka worden geheven op het Nieuwe Jaar. De toast wordt aangeboden door de Handelsdelegatie van de Russische Federatie in Amsterdam.

Ook zal voor de liefhebbers een kennisquiz worden gehouden door quizmaster MISCHA, waarin uw kennis van Rusland wordt getest. De winnaars kunnen rekenen op een leuke prijsje.

Dit jaar zullen ook gasten uit het buitenland (van Russische zusterclubs) worden uitgenodigd om het feest een internationaal karakter te geven.

De bestuurskamer van de Koninklijke Industrieele Groote Club zal worden omgetoverd in een zogeheten LOUNGE ''nostalgeerkamer''U kunt daar gerieflijk vanuit een loungebank genieten van beeldmateriaal van de Ruslandtafel, waaronder de (2011 en 2012) Beukenrode evenementen, voorgaande Oud Nieuwjaarsvieringen, de Rusland vriendschapsjaarreis van 2013, de Georgiereis van dit jaar alsmede een impressie van de Kazachstanreis die voor 2015 staat gepland.

Tijdens de avond zal in de Clubzaal optreden:

The Gipsy Society    ( o.l.v.      Michael Mantz)*

Traditiegetrouw speelt ARKADI GANKIN Oost-Europese liederen op zijn Bayan accordeon.

Vanaf 23.00 Discotheek in de Grote Zaal met DJ vocalist VIKA KOVA

DJ vocalist VIKA KOVA started out in 2001 as an MC/vocalist. Over the years she shared the stage with DJ Tiesto, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Carl Cox, Bob Sinclar, Shapeshifters, Freemasons, Fedde Le Grand, Chuckie, Afrojack, Laidback Luke and many more.

Prijs per toegangskaart
Opgave voor deze avond kan uitsluitend middels vooruitbetaling en zolang het evenement niet is uitverkocht. Prijs per persoon EUR 39,50 inclusief entertainment, vier typisch Russische hapjes en twee drankmunten. Korting voor leden van de Koninklijke Industrieele Groote Club EUR 7,50 per persoon. Leden van de Koninklijke Industrieele Groote Club worden vriendelijk verzocht zich op te geven via de website van de IGC.

Mocht uw betaling binnenkomen terwijl het evenement is uitverkocht, dan wordt het volledige bedrag direct teruggestort op uw rekening. 

In geval van annulering vindt geen restitutie plaats. U kunt in dat geval wel uw toegangsbewijs kosteloos laten overdragen (tot 12 januari 22.00 uur). Daarna vindt geen restitutie plaats en is geen naamsoverdracht meer mogelijk. Dit vanwege organisatorische redenen.

Dress code: tenue de ville, uniform of klederdracht. Vrouwen: goût Russe (geen mini).

En dan nog dit: 3 NIEUWSBRIEVEN OVER DE SANCTIES, GESCHREVEN DOOR DE VOORZITTER VAN DE RUSLANDTAFEL VOOR GEINTERESSEERDEN EN LEDEN VAN DE RUSLANDTAFEL (zie bijgesloten links):

http://issuu.com/fenedex/docs/fdx_globe_1114_issuu/12

http://www.rechta.com/?m=11

Namen orkestleden The Gipsy Society: zie onderstaande invitatie.

Sponsors