4 september 2013. ''Ontwikkel Russisch-Nederlandse Economische Betrekkingen!''

Op woensdag 4 september organiseert de Ruslandtafel een bijzondere avond, waarbij u economische betrekkingen kunt ontwikkelen met een groep van 50 Russische Managers, en waarbij een gerenommeerd spreker uit België de ontwikkelingen in de Russisch-Nederlandse economische betrekkingen zal bespreken.

De lezing zal worden verzorgd door Prof. Dr. Filip Abraham, Hoogleraar International Business en thans vice-decaan vice-rector van de KU Leuven. Filip Abraham analyseert de belangrijkste economische Europese en mondiale ontwikkelingen en vertaalt deze naar de betrekkingen tussen Rusland en Nederland.  

Gedurende de hele avond zullen de Russische managers, die deelnemen aan het Russisch-Nederlandse President's Programme, te gast zijn bij de Koninklijke Industrieele Groote Club. De managers zijn gedurende de hele maand september in Nederland voor een onderwijsprogramma en lopen stage bij een Nederlands bedrijf (zie www.pp2013.nl). Voor de meeste Russische managers is het de eerste buitenlandse reis. Op de derde dag van hun bezoek komen zij langs op de club. In principe spreken zij allemaal Engels, aangezien dat een voorwaarde is om aan het presidents programme mee te kunnen doen.

PROGRAMMA:

18.00: Drankjes in de bar van de Koninklijke Industrieele Groote Club, Dam 27, Amsterdam.
19.00-20.00: Lezing, gehouden door prof. Filip Abraham
20.00-22.00: Diner in het restaurant van de Industrieele Groote Club.

OPGAVE:

1 drankje en lezing € 10,-
1 drankje, lezing en tweegangendiner € 36,50
1 drankje, lezing, tweegangendiner en 2 drankjes tijdens diner en koffie/thee na afloop € 46,50.

BETALING:

INSCHRIJVEN VOOR DEZE AVOND IS MOGELIJK DOOR MIDDEL VAN OVERSCHRIJVING VAN GENOEMD BEDRAG OP REKENING: 1581.67.252 van: STICHTING RUSLAND DAG, onder vermelding van: ''0409'' en uw e-mailaddress voor de bevestiging (i.p.v. ''@'' kunt u schrijven: ''at'').

Sponsors