Lezing over het luxe telefoonmerk vertu dat goed verkoopt in rusland en staat voor een exclusieve lifestyle

Perry Oosting, president van VERTU.

Meer dan telefoons alleen. Het is een lifestyle.

De Nederlandse zakenman Perry Oosting vertelt deze avond over zijn ervaringen met zakendoen in Rusland en de laatste ontwikkelingen op de Russische markt voor luxe artikelen van Vertu. Lezing en uitgebreide mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Vertu (www.vertu.com) is een luxe design telefoonmerk met hoofdkantoor in Engeland, regionale kantoren in Parijs, Frankfurt, Dubai, New York, Singapore en Hong Kong. Zeer recent is aan deze indrukwekkende lijst een flagship store in Moskou toegevoegd.

Perry Oosting is vanaf 2009 president van Vertu. Hij begon zijn carrière in luxury goods als eerste bij Bulgari in 1988. Vervolgens heeft hij onder andere gewerkt voor Gucci en Prada.

Het merk Vertu werd in 1998 gelanceerd door Nokia met als doel het verheffen tot kunst van een alledaags voorwerp door er een persoonlijke tint aan te geven en het te brengen tot het niveau van de beste uurwerk.

Sindsdien Vertu is uitgegroeid tot stijlikoon dat wordt gebruikt door beroemdheden zoals Madonna, David Beckham en Gwyneth Paltrow. Mobiele telefoons zijn niet langer alleen een modern hulpmiddel om mee te communiceren. De telefoons zijn veranderd in status-lifestyle-producten.

Men kan kiezen tussen verschillende materialen, maten en fabrikanten van moderne handsets. Maar Vertu blijft de meest gewilde luxe telefoon. De reden hiervan zijn exclusief design, uitmuntende kwaliteit en dure materialen die in de telefoons worden verwerkt zoals goud, saffier, diamanten, en dit alles handgemaakt.

Een van de unieke diensten die wordt aangeboden bij de aanschaf van een Vertu mobiele telefoon, is een jaar lang gratis conciërge service. “Vertu Concierge” biedt 24 uur per dag toegang tot een zogeheten lifestyle manager die alle vragen beantwoordt over uw lifestyle en die deze vervolgens helpt realiseren, zoals reizen boeken of toegang tot exclusieve privé clubs wereldwijd. Maar ook zorgt conciërge ervoor dat bijvoorbeeld je vrouw bloemen op verjaardag ontvangt en je kinderen uit school worden opgehaald. Life beautifully arranged, zoals het motto van Vertu luidt.

Inschrijven  voor de lezing (en diner) is mogelijk tot 23 april 12.00 uur, via: meer informatie. Voornoemd tijdstip is het tijdstip dat de Ruslandtafel uiterlijk het aantal deelnemers en hun dinerwensen aan de Industrieele Groote Club dient door te geven. Dit houdt tevens in dat in geval van annulering na dit tijdstip (afhankelijk van het moment van annuleren) slechts een deel van het reeds betaalde bedrag kan worden gerestitueerd. In geval van annulering na het middaguur op de dag van de lezing zelf of in geval van ”no show”  kan helaas niets worden gerestitueerd. De Ruslandtafel volgt hierbij de regels van de Industrieele Groote Club.

Indeling van de avond is deze keer anders dan gebruikelijk:

18.00-19.00 uur: inloop en borrel in bar

19.00- ca. 20.15 uur: diner

ca 20.15 – ca 21.15 uur: lezing

ca 21.15 – ca. 22.00 uur: koffie en thee in Clubzaal.

Sponsors