Woensdag 5 november 2014

Woensdag 5 november 2014

HET MAXIMUM AANTAL INSCHRIJVINGEN VOOR DIT EVENEMENT IS BEREIKT

Spreker: Hubert Smeets, buitenlandredacteur Midden-Europa/voormalige Sovjet-Unie NRC Handelsblad.

Sinds Hubert Smeets (1956) begon bij de NRC in 1980 is hij achtereenvolgens stadsverslaggever, politiek redacteur, chef boekenbijlage en adjunct-hoofdredacteur geweest. In 1987 won hij de Anne Vondelingprijs voor politieke journalistiek.
Smeets was correspondent in Moskou toen de Sovjet-Unie in 1990-91 uiteenviel. In 2014 deed hij vanaf het Maidan-plein in Kiëv, vanuit Moskou en vanaf de Krim verslag van de historische ontwikkelingen in Oekraïne en Rusland. Na de verkiezingen in oktober 2014, die Smeets als waarnemer en verslaggever bijwoont in het Oekraïense parlement, deelt hij zijn visie op de prille historische ontwikkelingen met de leden van de Koninklijke Industrieele Groote Club en van de Ruslandtafel, Oost-Europa & Centraal Azië tafel.

 

Smeets neemt geen uitgesproken pro of contra standpunt is. De commissie van de tafel hoopt derhalve dat zowel geïnteresseerden van de Ruslandtafel alsook geïnteresseerden van de Oost-Europa & Centraal Azië tafel zich voor deze avond zullen opgeven, onder het motto: zolang er gepraat wordt is er geen oorlog.
 
Programma:
18:00 uur Borrel
19:00 uur Lezing € 10,-
20:15 uur Diner, 2-gangen menu ad € 26,00 of diner incl. 2 glazen wijn en water aan tafel en koffie/thee na à € 36,50.
 
Lezing inclusief diner en drankjes: € 46,50 per persoon.

Opgave:

Niet meer mogelijk aangezien het maximum aantal inschrijvingen voor het einde van de inschrijfperiode is bereikt.

Sponsors